Gå direkt till innehåll
NARROW STRIPE ICON – NYTOLKNING AV KLASSISK ULLMATTA I SPÄNNANDE FÄRGKOMBINATIONER

Dokument -

NARROW STRIPE ICON – NYTOLKNING AV KLASSISK ULLMATTA I SPÄNNANDE FÄRGKOMBINATIONER

Colors In Between heter Kasthalls nya kollektion 2020. Skapandet av decenniets första mattkollektion började med en upptäcktsfärd genom fabriken i Kinna. Bortglömda garner, överblivna färgrester och historiska mönster inspirerade Kasthall Design Studio till nyskapande. En av mattorna är Narrow Stripe Icon, en vävd matta i finaste ull med spännande färgkombinationer och grafiskt mönster.
  • Licens: Creative Commons erkännande
    Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
  • Filformat: .pdf
Ladda ner

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Monika Mellén

Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

Relaterade nyheter

Unika mattor och golv för unika kunder!

Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

Kasthall
Fritslavägen 42
511 23 Kinna
Sverige