Gå direkt till innehåll
Kasthall på mässor och utställningar under maj - juni 2022.
Kasthall på mässor och utställningar under maj - juni 2022.

Nyhet -

KASTHALL MÄSSOR OCH UTSTÄLLNINGAR 2022

Vi ser fram emot att träffa gamla vänner och göra nya bekantskaper på mässor och utställningar under maj - juni 2022.

Här hittar du oss, hoppas vi ses där.

STOCKHOLM CREATIVE EDITION | 18-21 maj

Välkommen till en gemensam utställning tillsammans med Capsule Interior Agency i vackra Kasthall Flagship Store & Showroom.

Ingmar Bergmans gata 4, Stockholm.

SOUTHERN SWEDEN DESIGN DAYS | 19-22 maj

I vår nya Flaggskeppsbutik i Malmö hittar du under eventet verk av Malmöbaserade designern Louise Hederström – en kollektion mattor med namnet September. Du kan träffa Louise i Kasthalls butik fredag den 20:e 13-16 och lördag 21:e 12-15.

Baltzarsgatan 28, Malmö.

CLERKENWELL DESIGN WEEK | 24-26 maj

Upplev årets nyheter och ett urval ikoniska Kasthall-mattor och passa på att träffa våra brittiska representanter Sinclair Till i en magnifik miljö - kryptan i St James Church.

Fair Hall, The Order of St John, St John’s Square. Plats: The Crypt.

MILANO DESIGN WEEK | 7-12 juni

Kasthall Flagship Store & Showroom ligger i Brera-distriktet. I våra nyrenoverade lokaler visar vi våra mest populära mattor och avslöjar för första gången vår nya handtuftade matta Quilt. Torsdagen den 9:e välkomnar vi dig att delta i ett Design Talk i samarbete med Dezeen.

Piazza Paolo VI, Milano.

3DAYS OF DESIGN | 15-17 juni

I den charmiga 1700-talsbyggnaden Odd Fellow Palazzo hittar du ett urval av våra vackraste mattor i den kurerade utställningen. Missade du lanseringen av vår nya matta Quilt i Milano får du en ny chans i Köpenhamn!

FRAMING, Odd Fellow Palace, Bredgade 28, Köpenhamn.


Läs mer om alla evenemang och registrera dig för spännande event i Kasthall Flagship Stores www.kasthall.com/kasthallfairs

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Monika Mellén

Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

Made in Sweden. Designed for the world since 1889.

Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Malmö, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

Kasthall
Fritslavägen 42
511 23 Kinna
Sverige