Gå direkt till innehåll
KASTHALL MOSAIKPARKETT PÅ MSD KONTOR I HAGASTADEN

Nyhet -

KASTHALL MOSAIKPARKETT PÅ MSD KONTOR I HAGASTADEN

Bakom MSD´s nya aktivitetsbaserade kontor i Hagastaden ligger Pontus Södeström, Spectrum arkitekter. I designkoncept har Spectrum lyft fram attribut som är kopplade till MSDs verksamhet. Förstorade dosetter, pillerburkar och medicinskåp utgör till exempel personliga skåp och mötesrum. Kasthall har levererat både trägolv och avpassade mattor. Trägolvet är en massiv mosaik parkett tegel i ask och infärgat med Saicos produkter. Den handvävda mattan "Happy" i ull och lin är designad av Gunilla Lagerhem Ullberg.

Kasthalls levererar kompletta lösningar för golvet som trägolv, heltäck och avpassade mattor till projekt inom offentliga miljöer och privata hem. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Monika Mellén

Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

Relaterat material

Unika mattor och golv för unika kunder!

Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

Kasthall
Fritslavägen 42
511 23 Kinna
Sverige