Gå direkt till innehåll
Christian Skovhus ny exportchef på Kasthall
Christian Skovhus ny exportchef på Kasthall

Nyhet -

Kasthall rekryterar Christian Skovhus som ny exportchef

Christian Skovhus, tidigare exportschef på Softline, tillträder nu tjänsten som ny exportchef på Kasthall. Hans fokus kommer främst vara att skapa tillväxt för Kasthall internationellt genom att utveckla befintligt agent- och återförsäljarnät i Europa och USA.

Christian kommer senast från Softline men har även mångårig erfarenhet av internationell försäljning och affärsutveckling från välkända designföretag som Fritz Hansen, Carl Hansen och HAY. I sina tidigare roller har Christian främst fokuserat på att utveckla detalj- och kontraktsdelen i samarbete med inredare och arkitekter.

– Kasthall som designföretag har stor potential att ta marknadsandelar internationellt och med Christian som ansvarig så får vi en person i spetsen som gjort samma resa som vi nu gör med andra välkända nordiska varumärken, säger Johan Berg, vd för Kasthall.

  Som exportchef kommer Christian att utgå från Köpenhamn men med tät kontakt med Kasthalls huvudkontor i Kinna.

  – Det är med stor respekt jag tar mig an jobbet som exportchef på Kasthall med tanke på företagets långa historia, det gedigna hantverket och produkterna som är oöverträffade och eftertraktade runt om i världen. Jag ser helt enkelt fram emot att bli en del av den fortsatta resan som påbörjades för 132 år sedan genom att förstärka den globala den globala försäljningsorganisationen, säger Christian Skovhus.

   Christian som påbörjar sin nya tjänst på Kasthall under augusti kommer öven bli en aktiv i Kasthalls ledningsgrupp.

   Ämnen

   Presskontakt

   Monika Mellén

   Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

   Made in Sweden. Designed for the world since 1889.

   Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Malmö, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

   Kasthall
   Fritslavägen 42
   511 23 Kinna
   Sverige