Gå direkt till innehåll
MAGNUS FAHLÉN
MAGNUS FAHLÉN

Nyhet -

KASTHALL VÄLKOMNAR NY FÖRSÄLJNINGSDIREKTÖR

Den 1 oktober 2019 tillträder Magnus Fahlén tjänsten som ny försäljningsdirektör för Kasthall Mattor och Golv AB. Magnus kommer att ingå i Kasthalls ledningsgrupp där fokus nu är på tillväxt i de snabbast växande marknaderna i Europa samt i Nordamerika.

Magnus har mångårig erfarenhet inom försäljning och affärsutveckling både i Sverige och internationellt. Närmast kommer han från norska Hallmaker, där han axlat rollen som VD för Arqdesign Byggprodukter AB där han varit instrumental i bolagets tillväxt. Magnus har tidigare haft ledande roller inom bl a Westcoast Windows, Santex, Mantec och G4S.

- Jag är mycket glad att få välkomna Magnus Fahlén till Kasthall. Hans breda erfarenhet från försäljning och affärsutveckling från flertalet branscher i Norden, Europa och Nordamerika kommer att vara en stor tillgång för oss, säger Johan Bergh, CEO Kasthall.

- Kasthall har med sina fantastiska medarbetare och gästdesigners genom åren skapat unika produkter som nått ut till stora delar av världen och varit en del av svensk och internationell textilhistoria. Jag ser med stor glädje fram emot att bli en del av den fortsatta utvecklingen av verksamheten., säger Magnus Fahlén, tillträdande försäljningsdirektör Kasthall.

Ämnen

Presskontakt

Monika Mellén

Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

Made in Sweden. Designed for the world since 1889.

Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Malmö, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

Kasthall
Fritslavägen 42
511 23 Kinna
Sverige