Gå direkt till innehåll
Chenille är en ny familj, skapad av Kasthalls designstudio, där sex av Kasthalls mest populära mönster vävs med ett chenillegarn av ull och lin.
Chenille är en ny familj, skapad av Kasthalls designstudio, där sex av Kasthalls mest populära mönster vävs med ett chenillegarn av ull och lin.

Nyhet -

KASTHALLS DESIGNKLASSIKER FÖRNYAS MED EN GNISTRANDE FINISH

Kasthall lanserar nu den nya familjen Chenille, där sex av Kasthalls mest uppskattade mönster förnyas och vävs i lyxigt chenillegarn bestående av ull och lin. Likt dimensionerna i en oljetavla skapas en spännande kontrast i mötet mellan det skimrande linet och ullgarnets matthet.Det unika garnet tillverkas för hand på fabriken i Kinna, och vävs därefter i önskad design.

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Presskontakt

Monika Mellén

Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

Made in Sweden. Designed for the world since 1889.

Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Malmö, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

Kasthall
Fritslavägen 42
511 23 Kinna
Sverige