Gå direkt till innehåll
NY AGENT I DANMARK

Nyhet -

NY AGENT I DANMARK

Vi är mycket glada att informera att Alex Colding kommer representera Kasthall som vår agent i Danmark. Alex kommer att supportera den danska marknaden och ansvara för våra relationer mot retail såväl som till arkitektbyråer. Alex är agent för varumärken som Arper, Cappellini, Cassina, ClassiCon, Ingo Maurer och Poltrona Frau. 

”Det här samarbetet är ett ytterligare steg till att styrka vår närvaro i Danmark, helt i linje med vår tillväxt- och utvecklingsplan” säger Magnus Fahlén Sales & Marketing Director, Kasthall. 

Kontaktinfo Magnus Fahlén, Kasthall
Mobil +46 706 10 00 10
magnus.fahlen@kasthall.se

Kontaktinfo Alex Colding, Design Embassy
Mobil +45 61 20 05 10
alex@designambassaden.dk

Ämnen

Presskontakt

Monika Mellén

Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

Made in Sweden. Designed for the world since 1889.

Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Malmö, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

Kasthall
Fritslavägen 42
511 23 Kinna
Sverige