Gå direkt till innehåll
KASTHALL KLASSIKER UTÖKAS MED NYA FÄRGER OCH MÖNSTER

Pressmeddelande -

KASTHALL KLASSIKER UTÖKAS MED NYA FÄRGER OCH MÖNSTER

Classic är handtuftad i ett ullgarn vars långa fibrer ger hög glans och lyster. Ullgarnets höga kvalitet och stygntätheten gör mattan lämplig för både privata hem och offentlig miljö. Nu finns Classic tillgänglig i 16 färger och åtta mönster. Specialfärger kan också beställas vid större projekt.

PRODUKTINFORMATION CLASSIC 

Design av: Gunilla Lagerhem Ullberg 2011 Material: UllClassic kommer i nio nya färger: Antique Brass 706, Botanic Shade 303, Hortensia Blush 620, Mink Brown 707, Misty Taupe 515, Muted Teal 203, Satin Clay 806, Rose Marble 611 och Soft Ceramic 807

Nya mönster: Matris Small, Matris Large och Links Mått: Valfri form och storlek

Rek/ca pris, från ca 5113 sek/m2, Ex.3x2 m= 30 678 sek 

Ämnen


Kasthall har designat och tillverkat unika vävda och handtuftade mattor och golv sedan 1889. Den egna fabriken ligger sedan starten i Kinna, mitt i det traditionsrika textilområdet i Västsverige, där all tillverkning fortfarande sker. Under åren har Kasthall blivit en av de världsledande inom design och tillverkning av mattor, och finns nu representerade i 30 länder med showroom i Stockholm, Milano och New York. En del av hemligheten är att vi äger vår egen produktion och därmed har kontroll över hela tillverkningsprocessen. En annan är vår konsekventa satsning på design och produktutveckling.

Presskontakt

Monika Mellén

Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

Made in Sweden. Designed for the world since 1889.

Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Malmö, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

Kasthall
Fritslavägen 42
511 23 Kinna
Sverige