Gå direkt till innehåll
Kasthall presenterar "The Hidden Power of Neutrals"

Pressmeddelande -

Kasthall presenterar "The Hidden Power of Neutrals"

Neutralerna har under de senaste åren utvecklats till en viktig del av var inredares portfölj. Färgskalan kan utgöra grunden, till vilken accentfärger adderas, eller själv stå för uttrycket. Kasthalls neutraler är inspirerade av naturens ständiga förändringar.

”Våra kreativa designers har strävat emot en ny nivå och skapat ett unikt spektrum av neutraler som är både sofistikerat och komplext. Färgskalan sträcker sig från mjuka beiga nyanser, genom grått mot förfinade bruna toner.”, säger Sara Althini, Marknadschef Kasthall.

Från den 4 februari kommer Kasthall tillsammans med Roberta Elingsen att visa neutraler stylade med starka accenter i sin flaggskeppsbutik på Ingmar Bergmans Gata 4. Dessutom presenteras en installation i neon.

”Kasthalls DNA är färg, att leka med ickefärger är spännande, de har många egenskaper och är lättplacerade. Kombinationen med starka accenter bjuder på oväntat resultat. I tillägg till detta har vi skapat en 3D miljö i neon”, säger Roberta Elingsen.

Under Milano-mässan i april presenterar Kasthall konceptet ”The Colourful”. I samband med detta inleds ett av 2015 mest färgstarka teman. 

Relaterade länkar

Ämnen

Taggar


Kasthall har designat och tillverkat unika vävda och handtuftade mattor och golv sedan 1889. Den egna fabriken ligger sedan starten i Kinna, mitt i det traditionsrika textilområdet i Västsverige, där all tillverkning fortfarande sker. Under åren har Kasthall blivit en av de världsledande inom design och tillverkning av mattor, och finns nu representerade i 30 länder med showroom i Stockholm, Milano och New York. En del av hemligheten är att vi äger vår egen produktion och därmed har kontroll över hela tillverkningsprocessen. En annan är vår konsekventa satsning på design och produktutveckling.

Presskontakt

Monika Mellén

Presskontakt Marketing Manager Global +46 (0)705 29 48 13

Relaterat material

Unika mattor och golv för unika kunder!

Det anrika designvarumärket Kasthall grundades 1889 i Kinna, Västra Sverige. Kasthall är ett globalt och världsledande företag inom mattor och textila golv och är representerade i 30 länder med showrooms i Stockholm, Milano och New York. Trots att Kasthall verkar globalt, sker all produktion i fabriken i Kinna där också Kasthall Design Studio finns. Detta, tillsammans med designsamarbeten världen över, ger oss möjlighet att skapa unika mattor för den globala interiörvärlden. Kasthall erbjuder ovärderligt hantverk med fokus på hållbarhet i både privata och offentliga utrymmen. Kasthall är kunglig hovleverantör till Sveriges Kungahus.

Kasthall
Fritslavägen 42
511 23 Kinna
Sverige